Vacatures Wonen en Dagbesteding

Kijk voor actuele vacatures op onderstaande knoppen:

Vacatures ZOMO Wonen Vacatures ZOMO Dagbesteding

Vacatures chauffeurs Vacature horeca

Stageplaatsen
ZOMO is een erkend leerbedrijf. Dit geldt zowel voor onze woonvoorzieningen als voor onze werkcentra bij de dagbesteding.

BOL
Voor BOL (Beroeps Opleidende Leerweg) opleidingen hebben wij per schooljaar diverse mogelijkheden.

Ben je op zoek naar een uitdagende stageplaats binnen onze organisatie?
Kijk voor het meest actuele aanbod van stageplaatsen op stagemarkt.nl 

Heb je aanvullende vragen over een stage bij ZOMO? 
Dan kunt u voor de woonvoorzieningen contact opnemen met Peter van den Bogert op ‭06 55 41 53 41‬ of via petervdbogert@zomozorg.nl
Voor stageplaatsen binnen onze dagbestedingslocaties kunt u contact opnemen met Caroline Bikker via caroline.bikker@zomozorg.nl

BBL
Bij ZOMO zijn ook mogelijkheden voor een BBL stageplaats (werkend leren met een salaris), Maar alleen als er ook vacatures zijn. Zie dus ook de vacature buttons.

Zij-instromers
Bij ZOMO zijn ook mogelijkheden voor zogenaamde zij-instromers. Dit zijn mensen die een carrièreswitch willen maken naar werken in de zorg. Mocht u daar interesse in hebben dan gaan we graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Maar alleen als er ook vacatures zijn. Zie dus ook de vacature buttons.

Vrijwilligers
Bij ZOMO dagbesteding zijn we altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Binnen onze werkcentra is er altijd van alles te doen. Het is een unieke mogelijkheid voor u om uw eigen kwaliteiten te kunnen aanwenden om onze mensen bij te staan en te helpen bij hun werk.

ZOMO wonen is op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers die zo af en toe iets leuks willen ondernemen met onze bewoners. Wij stimuleren bij onze bewoners ook de sociale zelfredzaamheid. Het omgaan met anderen, het sluiten van nieuwe vriendschappen en het leggen van sociale contacten, passen binnen onze visie. De rol van vrijwilligers is daarbij een sterke ondersteuning en bijna onmisbaar.

Heeft u dus wat vrije tijd die u graag zou willen delen met onze mensen, dan houden wij ons van harte aanbevolen.

Contact